Entradas

Mostrando entradas de octubre, 2019
Imagen
DIA INTERNACIONAL DE L'INVENTOR Hi han invents molt importans, com per exemple: El cotxe: El 1860 Etienne Lenoir va patentar el primer vehicle per motor de combustió interna amb gasolina. El teléfon: Va ser inventat per Antonio Meucci en 1854. El microondas: Els enginyers de Raytheon van estudiar i van perfeccionar els primers esbossos de Spencer, es va patentar el 1946 i l'any següent va veure la llum el primer microones: pesava 80 kg, mesurava 1,60 i costava ni més ni menys de 5000 dòlars. La bombeta: El 1845 l'americà John Wellington inventa una lampada incandescent que resulta ser de massa curta durada.
Imagen
HALLOWEEN VS CASTAÑADA Halloween es una divertida nit que consisteix en disfresar-se de personatge tenebrós i sortir al carrer a demanar carmels p'el carrer, picant a les cases i dient la tipica frase (truc o trat) Es celebra internacionalment la nit del 31 d'octubre als paíssos de parla anglessa pero també han adoptat la tradició molts altres paíssos a tot el mon. La castanyada es una festa que es celebra el mateix dia que halloween, peró durant tot el dia, consisteix en que una dona es disfresa de castanyera i fe castanyes a la brassa, per després vendre-las a un puesto al carrer.
Imagen
EL QUE MES M'AGRADA El que mes m'agrada en aquesta vida es un fenómen que només s'esdeve  una vegada a l'any, són els 5 minuts de despres de acabar el cole i comencen oficialment les vacances d'estiu. M'encanta la sensacio de que tinc 3 mesos per fer el que vulgui, sense cap obligació.
Imagen
EL CAP DE SETMANA Aquest cap de setmana comença la lliga, és a dir que jugarem el primer partit, cntra el Can Vidalet. Segurament despres del partit anirem a algun lloc especial per cel·lebrar la victoria. Per la nit sortiré a dinar amb els amics . Al dia següent aniré a veure jugar al meu germá, que també comença la lliga , per la tarda tornaré a sortir amb els amics.