LA LLEGENDA DE DRAC JORDI

Sempre ens han explicat la mateixa história, però després de moltes hores investigant, he trobat la veritable história de Sant Jordi. I diu així.
 Hi havia una vegada, un drac que es deia Jordi, era la mascota de la familia reial, i vivia en un castell llegant, sense obligacions, i tot el dia dormint, l'única missió que tenia era protegir al princep de la malvada princesa, que com era la filla gran volia ser la reina, i estaba obsesionada amb matar-lo per reinar el país cuan el rei abdiqués.
 Un dia la princesa va prometre al drac, que si la deixava matar al princep, cuan ella reinara ell en lloc de ser la mascota, es casaria amb ella i pasaria a ser rei, el drac va aceptar.
 Ja havia arrivat el dia del asesinat, i cuan el princep sortia a fer una volta al bosc, la princesa el va seguir, amb una espassa, i mentre ell s'ajupia per agafar una rosa preciosa, la princesa va clabar l'espassa a l'epatlla del princep, i acte seguit, el drac, que també els seguía, va apunyalar la princesa, i es va autoproclamar rei del imperi, peró per secordar sempre a la famila amb la que havia crescut, va plantar un rosal a la porta del castell amb la rosa regada amb la sang del princep.

Comentarios

Entradas populares de este blog